Ιστορία με Χρώμα: Σειρά mini ιστορικών ντοκιμαντέρ

Τις περισσότερες φορές που βλέπουμε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία εποχής ξεχνάμε ότι αυτή τραβήχτηκε σε ένα κόσμο γεμάτο χρώματα.

Κι όμως, αν καταφέρναμε να δούμε αυτή την φωτογραφία με χρώμα θα αντλούσαμε ακόμη περισσότερη πληροφορία.

Επεξεργασία - Επιχρωματισμός

Με νέες τεχνικές αλλά και με ιστορικές αναφορές και έρευνα καταφέρνουμε να επιχρωματίσουμε τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες και να απομακρύνουμε το εμπόδιο μεταξύ του παρελθόντος και της σύγχρονης οπτικής μας.

Αριθμος Επεισοδιων:

36

Διαρκεια επεισοδιου:

2+ λεπτά

Ειδος:

Info Filler – Mini Documentary

Συμπαραγωγη:

COSMOTE TV

Προβολη:

COSMOTE HISTORY – κάθε ώρα, μεταξύ των εκπομπών

Κείμενα

Κάθε φωτογραφία εντάσσεται σε ένα συγκεκριμένο χρονικό και θεματικό πλαίσιο. Κάθε φωτογραφία αποτυπώνει μια στιγμή της ιστορίας της εποχής της, του γενικότερου χρονικού πλαισίου.

Κείμενα, από τους ιστορικούς της σειράς, που εμφανίζονται στην οθόνη συμπληρώνουν την πληροφορία για το χρονικό και θεματικό πλαίσιο της φωτογραφίας.

Κίνηση – Σύνθεση

Νέες τεχνικές εφαρμόζονται πάνω στην φωτογραφία η οποία αποκτά κίνηση, βάθος και τρισδιάστατη υπόσταση.

Η κάμερα μπαίνει μέσα την φωτογραφία και αποτυπώνει την στιγμή από διάφορες οπτικές γωνίες. Πολλές φορές τα πρόσωπα και τα αντικείμενα αποκτούν κίνηση, άλλες φορές στην σύνθεση προστίθενται στοιχεία ζωντανεύοντας ακόμη περισσότερο την σκηνή.

Παρουσίαση

Η τελική παρουσίαση όλων των στοιχείων (επιχρωματισμένη φωτογραφία, κείμενα, κίνηση) γίνεται με αποτελεσματικό και προσιτό στο τηλεοπτικό κοινό, τρόπο.
Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα καλαίσθητο και μοναδικό τηλεοπτικό προϊόν που μαγνητίζει και διαφέρει από το υπόλοιπο πρόγραμμα.